Robot schrobzuigmachine - Nieuw bij HD van Dijk Duurzame Reinigingsmachines

R-Quartz, dé industriële reinigingsrobot!

Na 3 jaar ontwikkelen, testen en aanpassen stellen wij u graag voor aan R-Quartz. De eerste autonome schrob- en zuigmachine van de laatste generatie. De R Quartz is voortgekomen uit een samenwerking tussen het Japanse bedrijf Muratec en Floorpul, specialist in de productie van schrob-zuigmachines. Deze samenwerking is het referentiepunt in het produceren van betrouwbare schrobzuigmachines die een krachtige mechanische werking hebben en gecombineerd zijn met de laatste technologie.  

FLEXIBILITEIT

De R Quartz werkt precies en efficiënt en is daarnaast gemakkelijk in gebruik. Hij komt op plekken die je anders misschien zou missen en komt hier elke keer weer. Dit op elk gewenst moment van de dag, zonder dat er iemand toezicht houdt. Zodra de R-Quartz een ruimte heeft gereinigd kan hij exact dezelfde route oneindig vaak herhalen. Ook het aanleren van een nieuwe route is erg eenvoudig en kunt u doen zonder onze hulp.

PRODUCTIVITEIT

Doordat de R Quartz zelfstandig de ruimte reinigt, geeft het u en uw personeel meer tijd om andere werkzaamheden te verrichten. De machine laadt binnen 5 uur helemaal op. En op één keer laden kan de machine tot wel 6 uur autonoom reinigen. De R Quartz heeft een rijsnelheid van 4,5 km/u die erg snel is voor een autonome schrobmachine. Zo kunt u meer oppervlakte reinigen in minder tijd en tegen lagere kosten. Bovendien krijgt u een e-mail en een sms bericht bij incidenten, technische problemen, ontlading van de batterij en als de machine toe is aan de volgende taak. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat de machine onnodig stil staat.

VEILIGHEID

Om in alle veiligheid autonoom te werken is de R Quartz uitgerust met 3 elektronische controlesystemen. Deze controlesystemen werken samen met 3 bumpers die voorzien zijn van een geïntegreerde noodstop. Ook heeft de R Quartz 2 LIDAR-sensoren. De sensoren houden voor en achter, 360 ° en 30 meter rondom de machine alles in het oog. De R Quartz zal alle obstakels vermijden en daarna zijn route hervatten.

EENVOUD

Tijdens de leerfase brengen de sensoren de omgeving van de route nauwkeurig in kaart. De machine is daardoor in staat zichzelf in de ruimte te positioneren, te anticiperen op bestaande obstakels en snel eventuele onvoorziene gebeurtenissen autonoom te behandelen.

Bekijk hier alvast de R-Quartz in actie

Neem voor meer informatie, aanbod op maat en/of demonstratie contact op met het R-Quartz team: 0518 - 402247 of mail naar info@hdvandijk.nl

 

Leave a comment

All comments are moderated before being published