Schrobmachine kiezen is lastig of toch niet?

In de wereld van schrobmachines is het lastig de juiste keuze te maken. Er is immers zeer veel keus en ze reinigen allemaal een vloer zonder problemen. Efficiënt toch? Of niet? Een schone vloer met behulp van een schrobmachine vertelt slechts één deel van het verhaal.

Een vloer kan worden gereinigd met de traditionele dweilmethode, echter neemt dit veel tijd in beslag. Door de vloer vaak te dweilen kunnen er kleverige resten achterblijven, waar vuil- en stofdeeltjes aan blijven plakken. Daarnaast is vanaf een vloeroppervlakte van 100m2 een schrobmachine veel efficiënter, sneller en effectiever in het schoonmaken. Het is daarom van belang u zichzelf de vraag te stellen wat u wilt bereiken met een schrobmachine. Wilt u sneller kunnen reinigen, wilt u een schoner resultaat of wilt u een betere uitstraling van uw bedrijfspand richting uw klant? Allemaal kan natuurlijk ook een doel op zich zijn.

De keuze voor de juiste schrobmachine en welk resultaat deze neerzet is daarom van groot belang. Als u bijvoorbeeld 20cm aan de werkbreedte van een schrobmachine toevoegt, dan zal u 3 banen minder hoeven doen (op een oppervlakte van +/- 4000m2 met een 70cm i.p.v. 50cm brede schrobmachine). U bespaart dan bijna 20 minuten, wat in een jaar al gauw richting 122 uur gaat. Tevens kan een zit of sta schrobmachine vooral op het moraal van de werknemers en hygiëne hét verschil maken.

Wat maakt dan de ene schrobmachine beter of verschillend van een andere schrobmachine. Auto’s hebben allemaal een stuur en vier wielen. Auto’s zijn daarom gelijk aan elkaar, vindt u niet? Net als bij auto’s gaat het veelal om details waarop u een bewuste, soms onbewuste, keuze maakt. Schrobmachines onderscheiden zich ook in de details, waardoor de ene net even beter presteert dan de andere.

schrobmachine

Zoals eerder vemeld, blijven bij dweilen of een schrobmachine die meer vocht achterlaat op de vloer, vuil- en stofdeeltjes aan de vloer plakken. Hierdoor zal er vaker moeten worden gereinigd, is het resultaat minder schoon en de uitstraling van een lagere kwaliteit. In de praktijk zien wij veel situaties waarbij men eerst moet wachten met de werkzaamheden, omdat de vloer nog te vochtig is na het schrobben. Heftrucks kunnen bijvoorbeeld niet rijden vanwege  gevaar voor slippen met schade tot gevolg. Daarom is een schrobmachine nodig waarbij men gelijk door kan met de werkzaamheden.

De schrobmachines van HD van Dijk bieden een gegarandeerd top droogresultaat welke niet vergelijkbaar is met andere schrobmachines in de reinigingsmarkt. Dit heeft als voordeel dat er wordt bespaart op arbeidstijd en daarmee kosten. Men kan na het schrobben namelijk de werkzaamheden direct hervatten. Daarnaast trekt een droge vloer minder snel vuil aan en hierdoor kan de frequentie van schoonmaken worden verlaagt. Een win-win situatie toch?

 Een droge vloer zorgt ervoor dat uw schoonmaak van sluitpost naar duurzame investering gaat. Een schrobmachine van HD van Dijk biedt u daarom:

– Geen verstoring op de werkvloer door direct droog resultaat

– Een vloer die écht droog is en direct geschikt voor gebruik

– Een minder frequent benodigd aantal schoonmaakbeurten

– Een kostenreductie die samengaat met een schoner resultaat

– Een veilige omgeving voor uw werknemers en klanten

Wat uw doel ook is met een schrobmachine, het verhaal kent dus meerdere kanten: Een droge vloer = een schone vloer!

Leave a comment

All comments are moderated before being published