Al meer dan 32 jaar een begrip in duurzaam reinigen. 

HDterZake is onderdeel van het bedrijf HD van Dijk duurzame reinigingsmachines, opgericht in februari 1988. Ons team staat u graag te woord via telefoonnummer: 0518-402247

We zijn landelijk de meest innovatieve en flexibele partner op het gebied van duurzame oplossingen voor schone werk- en leefomgevingen. Of schoonmaken nu uw kernactiviteit is of zorgt dat u uw kernactiviteit succesvol kunt blijven uitvoeren, het is van belang dat het goed en snel gebeurt. Zonder reiniging worden bedrijfsprocessen vertraagd of komen helemaal stil te staan. Goed reinigen reduceert de kans op fouten en ongelukken, zo blijft uw werkomgeving aangenaam en praktisch. Onze duurzame reinigingsoplossingen zorgen ervoor dat de schoonmaak efficiënt, consistent en van hoge kwaliteit is.

Klantenservice & servicedienst:

U als klant staat voorop en kunt ons zonder problemen bereiken. Als er een storing is met uw machine dan staat onze landelijke servicedienst paraat om bij u op locatie de machine te repareren. 

Exclusief importeur Nederland voor de volgende merken: 

Al jaren is HD van Dijk de exclusieve importeur voor Nederland van o.a. Dulevo, Floorpul en wij waarborgen het goed functioneren van de diverse reinigingsmachines middels een landelijk opererende servicedienst.

Hieronder een indruk van ons bedrijf: