Sinds het jaar 2000 is HD van Dijk/ HDterZake officieel importeur van Dulevo veegmachines en straatveegmachines in Nederland. In 2019 bereikte HD van Dijk duurzame reinigingsmachines de mijlpaal van 1000 verkochte veegmachines in Nederland. Dus genoeg ervaring om u een goede aankoop te garanderen. Alle Dulevo veegmachines vindt u hier >>

Dulevo International

Wat onderscheid een Dulevo veegmachine van de rest?

De Dulevo veegmachines worden ingezet voor binnen en buiten. Vaak krijgen we de vraag wat ons nou onderscheid Dulevo t.o.v. de concurrenten.

  • Dulevo veegmachines zijn sterker/ krachtiger/ robuuster dan de concurrent. Ervaar dit zelf door de machine een lange tijd te huren. Daarnaast geven wij 5 jaar garantie op ons fijnstoffilter (i.c.m. een onderhoudscontract).
  • Een Dulevo veegmachine kan beter stof opvegen en vangen dan welk ander merk dan ook. Dit komt door een uniek fijnstoffilter en gepatenteerd veegsysteem. Ervaar het zelf door de machine een lange tijd te huren. 
  • De Dulevo veegzuigmachines beschikken allemaal over een krachtige afzuiging. Hierdoor is het opvegen van fijnstof erg makkelijk. 

De producten worden geproduceerd in een nieuwe hypermoderne fabriek, van maar liefst 20.000 m2, die voldoet aan de laatste maatstaven.

 

Historie Dulevo:

Veegmachine en veegmachines

Dulevo is opgericht in 1976 en heeft naam opgebouwd door het leveren van de allereerste industriële veegmachine, de Dulevo 120 Elite. De machine werd gebouwd in een kleine garage in Parma. Na dit succes is de Dulevo 90 veegmachine ontwikkeld. Ook deze machine was een succes en het merk begon bekendheid te krijgen in heel Europa. In 1982, bouwt het bedrijf een eigen productiefaciliteit in Sanguinaro. De veegwagens 200, 3000 en de 5000  en 6000 zijn de aanjagers van een nog veel groter succes. In 1983 ontwikkeld en fabriceert Dulevo de eerste schrobmachines. Vandaag de dag is Dulevo de toonaangevende Italiaanse fabrikant van commerciële-, industriële- en straatreinigingsmachines.

Dulevo heeft unieke producten met unieke verkoopargumenten, die ervoor zorgen dat de klant het beste krijgt.

De officiële website van Dulevo: https://www.dulevo.com/

 

veegmachine productie Dulevo