Wanneer noemt men een stofzuiger nu industrieel? 

Wij vinden een stofzuiger industrieel als deze langer dan gemiddeld meegaat. Dus deze stofzuigers kunnen in zwaardere omstandigheden presteren. Een industriële stofzuiger kan in onze ogen bijv. water, stof, olie, fijnstof, gevaarlijke stoffen opzuigen voor jaren. 
Door onze jarenlange ervaring (>32 jaar) kunnen wij u haarfijn vertellen welke stofzuiger het beste zal presteren als u ons aangeeft wat u wilt opzuigen en hoe vaak per week. 

Waarom moet ik nou een industriële stofzuiger bij jullie kopen? 

Hier baseren we ons op onze jarenlange ervaring (>32 jaar) m.b.t. het leveren van kwaliteit stofzuigers. Vele bedrijven in de bouw, voedingsmiddelenindustrie, staalindustrie, etc. zijn u voor gegaan. 

Wanneer kies ik voor vol-automatische filterreiniging (HDiClean)? 

Handmatig filters reinigen is een bewezen systeem voor de meeste toepassingen. Echter in bepaalde situaties lopen de filters te snel vol en moet u te vaak handmatig reinigen.
Bijvoorbeeld: u zuigt veel cementstof, betonstof op (dit zien we veel in de bouwindustrie). Dan is een vol-automatisch filterschudsysteem ideaal. U kan met dit systeem grote hoeveelheden fijnstof opzuigen zonder het verlies van zuigkracht. 

Wat is een ATEX stofzuiger?

ATEX staat voor de Franse benaming ATmosphères EXplosibles. Meer informatie is te vinden op: https://nl.wikipedia.org/wiki/ATEX

In het kort: De industriële stofzuigers van HDterZake kunt u inzetten in explosiegevaarlijke omgevingen (voedingsmiddelenindustrie, petrochemie). Neem contact met ons op voor een uitgebreid advies hierin.