Industriële stofzuiger

Demonstratie aanvragenOfferte aanvragen

U bent op zoek naar een industriële stofzuiger? Wanneer is een stofzuiger geschikt voor de industrie? Een industriële stofzuiger gaat langer mee, kan opereren in zware omstandigheden, kan grote hoeveelheden fijnstof aan, kan aangepast worden op specifieke omstandigheden en wensen.

Al ruim 35 jaar leveren wij krachtige industriële stofzuigers voor diverse stofproblemen. Heeft u nog vragen over onze industriële stofzuigers? Bel dan met 0518-402247

Groot gamma aan industriële stofzuigers

HD van Dijk (HDterZake) levert al ruim 35 jaar industriële stofzuigers voor diverse vraagstukken. Door de jaren heen zijn al meer dan 400 stofzuigers geleverd van klein tot groot. Verrijdbare stofzuigers, stationaire afzuiging, hout afzuiging stofzuigers, bouwstofzuigers.

ATEX stofzuiger - Uniek - voldoende keuze

Door de jaren heen is een betrouwbaar gamma aan industriële ATEX stofzuigers samengesteld. Zodra er gevaarlijke stoffen/ materialen die brand- en explosiegevaarlijk zijn opgezogen en gefilterd moeten worden dan hebben wij een oplossing.

De ATEX stofzuigers voldoen aan ATEX 114 (dit was ATEX 95) en mogen daardoor gebruikt worden in een ATEX zone 1 en 2 omgeving (gassen) en ATEX zone 20, 21 en 22 (stoffen omgeving). U kunt een ATEX stofzuiger kiezen die op 230 Volt of 380 Volt aangedreven. Persluchtaandrijving is ook mogelijk.

Meer dan 33 jaar ervaring met stofzuigers op maat

Door de jaren zijn meer dan 400 stofzuigers geleverd. Om het eenvoudig te houden voor onze klanten zijn deze onderverdeeld in de volgende stofzuiger-categorieën:

230V Industriële stofzuigers
380V Industriële stofzuigers
Persluchtstofzuigers
Fijnstof stofzuigers
Fijnstofzuiger
ATEX stofzuigers
Oliezuigers
Oliespanenzuigers
Waterstofzuigers
Vloeistofzuigers
Houtstof stofzuigers


Heeft u nog vragen over onze industriële stofzuigers? Bel dan met 0518-402247 of bezoek onze showroom

Offerte of demonstratie aanvragen

Wilt u meer informatie over het product? Vul dan onderstaand formulier in en wij sturen u zo spoedig mogelijk een vrijblijvende offerte toe!