Mazzoni Srl

Mazzoni srl is een fabrikant van industriële reinigingsmachines die zorg dragen voor hun producten vanaf de constructie van hun componenten.

Sinds 1969 biedt het bedrijf Mazzoni haar klanten het hoogste niveau van technologie en professionaliteit op de markt. Vanaf het begin heeft Mazzoni haar werk gebaseerd met het oog op competentie en aandacht voor de kwaliteit van elk product in een poging om haar klanten de beste machines voor industriële en professionele reiniging te garanderen.

Aanvankelijk slechts een klein familiebedrijf, gevormd door een werkplaats van slechts 250 vierkante meter, dankzij een sterke inzet van de oprichtende partners en samenwerking met zeer bekwaam personeel, heeft de groei van het bedrijf een gestage verbetering doorgemaakt tot het bereiken van belangrijke resultaten zichtbaar vandaag de dag.

Tegenwoordig beslaat de fabriek van Mazzoni in Cavriago (Reggio Emilia) een oppervlakte van 18.000 vierkante meter: hier produceert het bedrijf met een hooggekwalificeerd team en hoogwaardige apparatuur innovatieve, professionele hogedrukreinigers, standaard en aangepast op verzoek van de klant, aangezien elke afzonderlijke onderdeel is ontworpen en gemaakt in de fabriek, of het nu gaat om elektromotoren, ketels, kleppen of pompen.

Waar onderscheid Mazzoni zich in t.o.v. andere merken?
De ingenieurs bij Mazzoni kiezen alleen het beste voor hun klanten: keramische zuigers voor hogedrukpompen, standaard elastische koppeling in alle hoogwaardige elektromotoren, ketels met een spoeldikte van 2,7 mm, resinated electronic boards, bypass klep met externe microschakelaar en vele andere details die ons product uniek maken in de markt.

De fabriek, keuze van materialen en de logistiek: 

In Cavriago, provincie Reggio Emilia, vlakbij 's werelds grootste producenten van pompen en componenten voor industriële en professionele reiniging, vindt u onze fabriek met hoogtechnologische inhoud, uitgerust met CNC-machines en een magazijn van de nieuwste generatie; dit alles om snelle persoonlijke assistentie en de snelste levertijd te garanderen.

stabilimento

Mazzoni investeert in technologisch onderzoek en het gebruik van hoogwaardige materialen die het maximum kunnen garanderen op het gebied van professionaliteit, efficiëntie en respect voor het milieu. De gebruikte materialen in de fabriek in Cavriago, de rook van de ketels, de lage geluidsemissies en in het algemeen de gehele productie voldoen volledig aan de Europese normen.

produzione

Mazzoni denkt aan de toekomst en investeert fors in nieuwe technologieën: we hebben onlangs een nieuw 16 meter hoog magazijn met TRASLO automatisch systeem opgeleverd dat ongeveer 5.000 pallets bevat. We hebben ook verschillende automatische verticale magazijnen voor reserveonderdelen. Dit alles garandeert maximale precisie en snelheid van levering van onze producten.

IMG_1149_Mazzoni_azienda

Meer informatie over Mazzoni is te vinden op de officiele website: https://www.industrialcleaningmachines.eu/?lang=en