Wat kunt u verwachten zodra een order is geplaatst?

U ontvangt van ons een bevestiging via de mail of we nemen telefonisch contact met u op. Dit betekent dat we uw order hebben ontvangen en zullen versturen. 

Verzenden

Ja, we doen leveren ruim 32 jaar producten aan onze klanten. We maken hier gebruik van betrouwbare transporteurs. Alle pakketjes kunnen we traceren. 

Onze producten worden in 75% van de gevallen op maat gemaakt op de fabriek. Levertijden variëren in dat geval van 2 tot 3 weken. 

De hardlopers staan op voorraad in onze showroom. In dat geval is de levertijd 2-4 werkdagen. 

Al 32 jaar leveren we industriele producten landelijk middels diverse gerenomeerde transportbedrijven. Wij garanderen u dat het product is verzekerd tot bezorging. Ook is het pakket altijd te traceren. 

Maak een foto van de verpakkingsbeschadiging en geef dit ook duidelijk aan bij de bezorger. De verpakking geeft in de meeste gevallen voldoende bescherming. Controleer dus goed het ontvangen product. 

Neem contact op met onze klantenservice 0518-402247 als het product toch beschadigd is zodat we dit snel voor u kunnen oplossen!

Onze producten worden veilig in robuuste verpakking en afhankelijk van het formaat op een pallet verstuurd. Mocht er onverhoopt toch iets beschadigd zijn dan lossen we dit snel voor u op! We willen namelijk dat u tevreden bent.

Bel met onze klantenservice: 0518-402247

Retouren/ annuleren?

Wij gaan altijd voor tevreden klanten. Is het product beschadigd of bevalt deze niet? Neem dan contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden. 

Jammer dat u wilt annuleren. Neem contact op met onze klantenservice via 0518-402247.

Alle bestellingen die na 48 uur worden geannuleerd, zijn onderworpen aan administratiekosten van EUR20, ongeacht of uw bestelling al dan niet is verzonden. Als uw bestelling is verzonden, bent u (de koper) ook verantwoordelijk voor de daadwerkelijke verzendkosten voor het retourneren.

Andere vragen?

U kunt ons bereiken via de contactpagina of bel ons op het telefoonnummer: 0518-402247

Klantenservice

Bel ons op: 0518-402247

Stuur ons een bericht

Stuur een bericht via onze contactpagina.